Lectia 7 : Definirea ochilor


Creioane fard

Creioanele fard sunt foarte simplu de utilizat pentru ca sunt usor de purtat, usor de aplicat si pot inlocui cu succes conturul de ochi. Foloseste o singura nuanta pe intreaga pleoapa...sau combina mai multe nuante pentru a-ti scoate in evidenta stilul.

Folosite ca si contur pentru ochi
Alunecare usoara - Traseaza o linie groasa de culoare stralucitoare pe linia genelor superioare si inferioare din coltul extern spre cel intern. Pentru un efect mai spectaculos, prelungeste conturul din coltul extern.

Folosite ca si fard
Efect de umbra - Coloreaza intreaga pleoapa cu indrazneala. Intinde bine cu degetul plana la pliul pleoapei, din interior spre exterior si pe genele inferioare.


Creion contur pentru ochi
Multifunctional - Traseaza un contur evident de-a lungul genelor inferioare si superioare, sau estompeaza usor conturul pentru un look subtil. Pastreaza creioanele ascutite pentru a putea contura ochii cu acuratete. Ochii se contureaza incepand din coltul intern al pleoapei superioare spre coltul extern, intr-o linie continua (fara a intinde pielea), cat mai aproape de linia genelor. Puncteaza spatiile albe ramase in urma conturarii. Pentru pleoapa inferioara porneste de la mijlocul pleoapei si continua spre coltul extern, unde linia ar trebui sa fie ingrosata.



Creion retractabil

Culoare densa pentru o linie neteda. Nu necesita ascutire pentru ca are sistemul de rasucire. Poate fi si in varianta rezistenta la transfer. Se aplica in acelasi mod ca si creionul contur.


Contur lichid

Pentru un efect dramatic. Are aplicarea cea mai precisa si de durata. Fiind de obicei rezistent la transfer, nu se intinde dupa ce s-a uscat. Are un aplicator sub forma de pensula foarte fina. Se aplica numai pe pleoapa superioara, in acelasi mod ca si creionul contur. Daca doresti o linie mai pronuntata, aplica de doua ori.




Creion kohl
Este cel mai delicat si se intinde foarte usor...fiind perfect pentru machiajul "ochi fumurii". Este singurul contur care se poate aplica pe linia interna a ochilor.




Trucul lui Jillian : Pentru a defini ochii si a da intensitate privirii, foloseste un creion contur sau contur lichid pentru a completa spatiile dintre genele de pe pleoapa superioara.


Un comentariu:

Siteuri ieftine