Lectia 6 : Deschide ochii II

TRIO DE POVESTE
Trei nuante de fard iti vor redimensiona ochii si vor intensifica culoarea acestora. Poti combina o nuanta deschisa, una inchisa si una medie in tonuri neutre sau in aceeasi gama de culori (de exemplu : nuante de roz, albastru sau violet) pentru profunzime... sau experimenteaza combinatii mai colorate/puternice pentru un aspect dramatic/teatral al ochilor precum si pentru o infinita varietate de efecte.

Poti folosi, de asemenea, o nuanta neutra ca baza, aplica apoi o nuanta potrivita ochilor tai in coltul extern pentru a intensifica culoarea si o nuanta complementara pe restul pleoapei pentru un efect modern/pop.

Tot trei nuante poti folosi pentru a evidentia sau estompa diverse aspecte ale ochilor tai. De exemplu, pentru a crea senzatia de apropiere a ochilor, la ochi departati aplica nuanta medie ca baza iar nuanta mai deschisa in coltul intern al ochilor, pana la jumatatea pleoapei, continuand cu nuanta cea mai inchisa in cealalta jumatate.

1.Baza : Aplica un ton mediu pe pleoapa superioara de la baza genelor pana la pliul pleoapei.

2.Ilumineaza : Aplica nuanta deschisa sub sprancene.

3.Contureaza : Intinde nuanta cea mai inchisa in coltul extern al pleoapei, pana la jumatatea pliului.



UN CVARTET FABULOS
Patru culori iti vor da posibilitatea sa te joci cu nuantele pentru un efect de maxim impact. Foloseste fardurile True Color pentru a da intensitate culorii ochilor tai, pentru a adauga luminozitate si umbre, pentru a da senzatia de profunzime, definire si efect dramatic - posibilitatile sunt nelimitate. Cheia este sa creezi efecte interesante ochilor tai intr-un look impecabil.

Indiferent de combinatia folosita incearca sa elimini excesul de fard de pe pensula pentru o aplicare uniforma.

Si, bineinteles, intotdeauna intinde si armonizeaza cat mai bine pentru a nu avea linii sau portiuni de culoare bine delimitate.





1.Baza : Aplica o nuanta medie pe pleoapa, de la linia genelor pana deasupra pliului pleoapei.





2. Ilumineaza : Aplica nuanta mai deschisa imediat sub spranceana (de asemenea, poti aplica aceasta nuanta si in coltul intern al ochilor pentru a da luminozitate).





3. Contur si forma : Aplica nuanta cea mai inchisa de la coltul extern al pleoapei mobile pana la jumatatea acesteia.






4. Accentueaza : Incheie cu aplicarea fardului inchis pe linia genelor de pe pleoapa superioara din interior pana la coltul extern.



Pentru o aplicare perfecta, trebuie sa folosesti o pensula potrivita:
- o pensula rotunjita este cea mai potrivita pentru a aplica baza de machiaj a ochilor si pentru armonizarea culorilor;
- o pensula retezata la capat te ajuta la conturarea ochilor.
- un aplicator cu buretel se poate folosi pentru orice situatie, dar mai ales pentru iluminare.
- foloseste o pensula cu perii retezati oblic pentru a finisa conturul ochilor sau pentru a aplica fardul ca si contur.





Trucul lui Jillian : Imi place sa ma joc cu fardurile si sa obtin treptat culoarea preferata. E un mod extraordinar de a experimenta si de a obtine imbinarea de culori potrivita pentru mine. Te va ajuta sa obtii un look usor "uzat", pe care il ador.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Siteuri ieftine