Fii premiant mereu !


Ti-e dor de vremurile cand zambeai larg cu coronita pe frunte? Si cu emotie in suflet inaintai in fata clasei si-ti luai premiul binemeritat?
Ori ai ravnit mereu sa fii si tu printre cei fruntasi, aplaudati de colegi, dar desenele animate, intalnirile cu copiii afara ori jucariile au parut mereu a fi mai interesante decat temele pentru acasa?

Indiferent de cum iti rasare in minte imaginea copilariei, acum ai sansa sa fii premiant, fara a renunta la alte activitati care iti fac placere !

Avon iti ofera ocazia sa intri in competitia fruntasilor ! Strange valoarea minima de comanda de la fiecare nivel al programului Avon Junior* si noi te premiem ! E simplu, e placut, e pentru tine !



  
* Program pentru reprezentantii nou-inscrisi. Daca vrei sa beneficiezi de premii si de toate avantajele pe care ti le ofera Avon, trimite o solicitare de a deveni reprezentant Avon la adresa avoncosmeticsiasi@gmail.com sau posteaza un comentariu aici.


Viitorul iti surade !

2 comentarii:

  1. eu m-am inscris prin acest site, premiile care se primesc sunt super tari, iar persoana cu care colaborez este f draguta, ma ajuta mereu cand am nevoie, imi raspunde la orice intrebari as avea, chiar sunt f multumita.

    RăspundețiȘtergere

Siteuri ieftine