Competitia toamnei la Avon

La Avon, toamna nu vine singura, ci plina de cadouri, de premii stralucitoare, pe care oricine si le-ar dori !!

Iata competitia "Tu, in rolul principal" :

Campania 13 : comanda produse din brosura in valoare de 220 lei si primesti automat, gratuit, colierul Eternal Love cu pandantiv in forma de stea, cu cristale Swarovski !



Campania 14 : la o comanda de 220 lei produse din brosura, primesti cadou, de asemenea gratuit, bratara si cerceii in forma de stea, cu cristale Swarovski, care iti vor completa setul Eternal Love!




Campania 15 vine cu un premiu unicat, in exclusivitate realizat pentru Avon : stick de memorie, de 1GB, incorporat intr-un pandantiv in forma de inima, cu 36 de cristale Swarovski, la incredibilul pret de 15 lei, daca vei comanda produse de parfumerie din brosura, in valoare de 220 lei.




Competitia este dedicata reprezentantilor Avon. Asadar nu mai sta pe ganduri, profita la maxim de ea ! Iar daca nu faci inca parte din echipa Avon, acum ai sansa sa te alaturi liderului mondial in vanzarea directa de produse cosmetice, si sa primesti toate aceste premii!



Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un e-mail la avoncosmeticsiasi@gmail.com cu subiectul "Vreau sa fiu reprezentant", si care sa contina numele tau, localitatea din care esti, adresa de e-mail si numarul tau de telefon.



Nu uita, VIITORUL ITI SURADE !

Un comentariu:

  1. buna .vreu sa aflu j yo noutati despre avon la aresa sora.simonik@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Siteuri ieftine