Campanii Avon

Din 2002, Avon sustine o campanie impotriva cancerului la san in Romania, si pana in prezent a strans prin vanzarea produselor cu fundita roz peste 1 milion de dolari, bani dedicati exclusiv donatiilor si educatiei preventive. Pe langa donatiile in aparatura medicala,a caror valoare totalizeaza pana in acest moment mai mult de 450 000 de dolari (catre Institutul Oncologic Alexandru Trestioreanu din Bucuresti si Institutul Oncologic Ion Chiricuta din Cluj), Avon s-a implicat activ in campanii educative care promoveaza diagnosticarea la timp a cancerului de san.
De asemenea, Avon face anual sponsorizari si donatii cu produse in valoare de 200 000 de dolari caminelor de copii, de pensionari, colaboreaza cu multe fundatii, analizand fiecare solicitare privind actiunile de binefacere.











Nu in ultimul rand, la sfarsitul anului 2008, Avon a demarat o noua campanie, impotriva violentei domestice, prin intermediul "Bratarii respectului", urmand ca tot profitul obtinut din vanzarea acesteia sa fie folosit in prevenirea si combaterea violentei impotriva femeilor. Pana acum au fost vandute peste 3500 de bratari, in valoare de circa 6.000 de euro.



9 comentarii:

  1. geanta roz este de vanzare? dak da ma intereseaza foarte mult..astept un raspuns! ms mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, atat produsele cu fundita roz cat si cele cu semnul infinitului sunt de vanzare. Acestea sustin campanii sociale (impotriva cancerului la san si impotriva violentei domestice).

    RăspundețiȘtergere
  3. si la ce pret este geanta roz din poza de mai sus? ms mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. mai pot gasi si eu geanta aceia roz?

    RăspundețiȘtergere
  5. vreau si eu geanta roz de unde mai pot face rost ???

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua. Ne cerem scuze de intarzierea in raspuns, am fost plecati. Din pacate prima geanta roz nu mai este disponibila. Aceasta a fost inlocuita cu geanta pe care o puteti vedea in ultima poza din postare, disponibila la pretul de 40 lei.

    RăspundețiȘtergere
  7. am o intrebare.de ce prima geanta roz nu mai este de vanzare?:(.Fica mea isi dorea una si intentionam sa o cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  8. Geanta respectiva a fost inlocuita, de aceea nu mai este disponibila la vanzare. Si cea de-a doua geanta arata foarte bine si face parte tot din campania impotriva cancerului la san, asa ca daca o doriti, puteti trimite mail cu comanda dvs.

    RăspundețiȘtergere
  9. arata f bine si ma bucur pt ca am vazut foarte multa lume folosind una

    RăspundețiȘtergere

Siteuri ieftine