Lectia 4 : Fardul de obraz

Look infloritor
Fardul de obraz este cea mai rapida cale de a-ti inviora aspectul. Alege culori care sunt apropiate de nuanta tenului tau.
Ciupeste usor obrazul si iti vei da seama imediat de culoarea pe care o cauti. Si nu uita ca dungile nu se mai poarta atunci cand vorbim de fardul de obraz.

Crema sau pudra
Crema confera un aspect proaspat, se amesteca usor si hraneste tenul uscat. Pudra inlatura stralucirea tenului, asa ca este ideala pentru tenul gras. De fapt, alegerea consistentei fardului de obraz tine de preferintele personale.

Cum aplicam fardul de obraz
1. Zambeste pentru a vedea unde ies in evidenta pometii si pentru a localiza centrul obrajilor.
2. Incepe cu un fard crema. Puncteaza in centrul obrajilor. Folosind degetele intinde cu miscari circulare de jos in sus, spre pometi (acest pas nu este indicat pentru persoanele cu tenul gras).
3. Folosind o pensula pentru fard de obraz, aplica fardul pudra peste fardul crema aplicat anterior. Fardul ales trebuie sa aiba o nuanta care sa se potriveasca cu fardul crema aplicat. Pentru un aspect stralucitor aplica irizant (nu este obligatoriu sa aplici ambele tipuri de fard).

Fardurile bronzante
Fardurile bronzante pot sa dea o culoare calda tenului tau. Este indicat sa aplici cu o pensula mare si moale pe pometi, pe partile laterale ale fetei, la radacina nasului si pe frunte. Secretul este sa aplici puncte de pudra bronzanta pe care apoi sa le estompezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Siteuri ieftine