Lectia 5 : Deschide ochii I

"Ochii reprezinta punctul de atractie al oricarei fizionomii... si cel mai expresiv mod de a-ti evidentia personalitatea. " - Jillian Dempsey

Joaca-te cu umbrele

SOLO DE CULOARE
Foloseste o singura culoare ca modalitate rapida de a scoate in evidenta nuanta ochilor. Nu vei lumina, contura sau defini. Este foarte simplu. Folosind o pensula pentru fard aplica o singura nuanta pe toata pleoapa, de la linia genelor la pliul pleoapei si usor si in zona genelor inferioare, pentru a crea o aureola de culoare. Alege tonuri neutre pentru a crea un machiaj natural sau incearca o culoare mai neobisnuita pentru un aspect dramatic sau pentru a-ti schimba look-ul.


DUETE COCHETE
Doua nuante te vor ajuta sa dai intensitate si definire prin lumini si umbre. Nuantele inchise includ maro inchis, gri, albastru, mov sau bleumarin. Nuantele deschise includ de cele mai multe ori bej sau crem. Alternand nuantele inchise cu cele deschise poti crea efecte diverse : marirea ochilor, luminarea lor, "ochii fumurii" - orice iluzie optica doresti. [Intr-o noua lectie va voi detalia toate iluziile optice ce se pot crea cu ajutorul fardurilor].





1.Baza/iluminator - Aplica o nuanta de intensitate medie pe pleoapa, de la baza genelor pana la pliul pleoapei.









2.Contur - Aplica o nuanta mai inchisa in coltul extern al pleoapei si intinde pana la mijlocul pleoapei.








Trucul lui Jillian : Alege nuanta potrivita ochilor tai. Pentru ochi verzi : maro, toata gama de purpuriu...mov, violet, lila. Pentru ochi albastri : cupru, auriu, violet si toate nuantele calde. Pentru ochi caprui inchis : nuante de purpuriu, de verde, bronz sau auriu. Pentru ochi caprui deschis : nuante de maro si roz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Siteuri ieftine